BERRY BREEZE i Ciocolata roz 77% cu cirese, afine, capsuni, topping de zmeura, 125 g
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, lapte praf integral, afine 7%, capsuni 7%, visine 4%, masa de cacao, sirop de glucoza, zmeura 1%, ulei de floarea soarelui, sirop de glucoza-fructoza, concentrat de suc de lamaie, emulgator: lecitină (din soia), aromă naturală de vanilie, acidulant: acid citric. Cacao: cel puțin 32%. Poate contine urme de alte nuci.
Valori nutritionale medii per 100g de produs: Val energetica 2093kJ/501 kcal, grasimi 28g din care saturate 17g, carbohidrati 53g din care zaharuri 50g, proteine 8g, sare 0,21g
CIOCOLATA NOASTRA
Pentru creațiile noastre de ciocolată folosim cea mai bună ciocolată de la unul dintre cele mai vechi prăjitori de cacao din Belgia. Ciocolata de calitate de cofetărie este fabricată manual din cele mai bune boabe de cacao cultivate în mod durabil și, prin urmare, este deosebit de delicată ca gust și se topește în gură. Boabele de cacao pentru soiurile de ciocolată cu lapte integral, caramel negru și auriu provin din Africa de Vest. Boabele de cacao Ruby sunt foarte speciale și sunt cultivate în America de Sud și vestul Africii.
INGREDIENTELE NOASTRE CRUDE (RAW)
Materiile noastre prime sunt atent selectionate si doar cele mai bune fructe uscate si nuci sunt ambalate, amestecate, rafinate cu ciocolata sau compuse in creatii fine si inovatoare pentru tine.
Lucrăm doar cu furnizori care controlează cu strictețe calitatea fructelor uscate și a nucilor, precum și a boabelor de cacao pentru ciocolată, de la cultivare până la recoltare.
Fructele uscate și nucile se păstrează la temperaturi sub 12°C, umiditate scăzută și fără lumină.
Depozitarea adecvată păstrează gustul natural, aroma, toate vitaminele și mineralele. Împachetăm chiar înainte de expediere pentru a menține cea mai înaltă calitate.