Fru Tree Inele de mere in ciocolata cu lapte, 125 g, FruTree

27,00 Lei

Un clasic intre fructele invelite ciocolată: inele de mere acoperite cu cea mai bună ciocolată belgiană cu lapte. Cele mai bune și deosebit de dulci mere cu puțin acid au fost folosite pentru inelele noastre de mere uscate, cu care ciocolata cu lapte se armonizează deosebit de bine.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: 30141133 Ai nevoie de ajutor? 0723 100 500
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Inele de mere in ciocolata cu lapte, 125 g
Ingrediente:
inele de mere uscate 55% (inele de mere, antioxidant: DIOXID DE SULF), ciocolata cu lapte integral (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulgator: lecitine de soia, aroma naturala de vanilie). Cacao: cel puțin 33% în ciocolată.
Valori nutritionale medii per 100g de produs: Val energetica 1710kJ/408 kcal, grasimi 15g din care saturate 9,3g, carbohidrati 61g din care zaharuri 57g, proteine 3,7g, sare 0,37g.
A se pastra la loc uscat ferit de caldura si lumina. Sigilat sub atmosferă protectoare. Poate contine urme de nuci si arahide


CIOCOLATA NOASTRA
Pentru creațiile noastre de ciocolată folosim cea mai bună ciocolată de la unul dintre cele mai vechi prăjitori de cacao din Belgia. Ciocolata de calitate de cofetărie este fabricată manual din cele mai bune boabe de cacao cultivate în mod durabil și, prin urmare, este deosebit de delicată ca gust și se topește în gură. Boabele de cacao pentru soiurile de ciocolată cu lapte integral, caramel negru și auriu provin din Africa de Vest. Boabele de cacao Ruby sunt foarte speciale și sunt cultivate în America de Sud și vestul Africii.
INGREDIENTELE NOASTRE CRUDE (RAW)
Materiile noastre prime sunt atent selectionate si doar cele mai bune fructe uscate si nuci sunt ambalate, amestecate, rafinate cu ciocolata sau compuse in creatii fine si inovatoare pentru tine.
Lucrăm doar cu furnizori care controlează cu strictețe calitatea fructelor uscate și a nucilor, precum și a boabelor de cacao pentru ciocolată, de la cultivare până la recoltare.
Fructele uscate și nucile se păstrează la temperaturi sub 12°C, umiditate scăzută și fără lumină.
Depozitarea adecvată păstrează gustul natural, aroma, toate vitaminele și mineralele. Împachetăm chiar înainte de expediere pentru a menține cea mai înaltă calitate.

Tara de provenienta: SK

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9.00--17.00

0723 100 500 contact@ritmo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!