Caise uscate în ciocolata cu lapte, 125 g
Ingrediente: caise uscate, fără sâmburi 65% (caise, antioxidant: dioxid de sulf), ciocolată cu lapte integral 35% (zahar, unt de cacao*, lapte praf integral, masa de cacao*, emulgator: lecitină de soia, vanilie naturală aromă). Solide de cacao: minim 33%. Poate contine urme de nuci.
Valori nutritionale medii per 100g de produs: Val energetica 1527kJ/364 kcal, grasimi 12g din care saturate 7,3g, carbohidrati 56g din care zaharuri 44g, proteine 3,8g, sare 0,07g.
A se pastra la loc uscat ferit de caldura si lumina. Sigilat sub atmosferă protectoare. Poate contine urme de nuci si arahide
CIOCOLATA NOASTRA
Pentru creațiile noastre de ciocolată folosim cea mai bună ciocolată de la unul dintre cele mai vechi prăjitori de cacao din Belgia. Ciocolata de calitate de cofetărie este fabricată manual din cele mai bune boabe de cacao cultivate în mod durabil și, prin urmare, este deosebit de delicată ca gust și se topește în gură. Boabele de cacao pentru soiurile de ciocolată cu lapte integral, caramel negru și auriu provin din Africa de Vest. Boabele de cacao Ruby sunt foarte speciale și sunt cultivate în America de Sud și vestul Africii.
INGREDIENTELE NOASTRE CRUDE (RAW)
Materiile noastre prime sunt atent selectionate si doar cele mai bune fructe uscate si nuci sunt ambalate, amestecate, rafinate cu ciocolata sau compuse in creatii fine si inovatoare pentru tine.
Lucrăm doar cu furnizori care controlează cu strictețe calitatea fructelor uscate și a nucilor, precum și a boabelor de cacao pentru ciocolată, de la cultivare până la recoltare.
Fructele uscate și nucile se păstrează la temperaturi sub 12°C, umiditate scăzută și fără lumină.
Depozitarea adecvată păstrează gustul natural, aroma, toate vitaminele și mineralele. Împachetăm chiar înainte de expediere pentru a menține cea mai înaltă calitate.