Coaja de portocala confiata, în ciocolată neagră, 125 g
Ingrediente: coaja de portocala confiata, 65% (coaja de portocala, sirop de glucoza-fructoza, zahar, antioxidant: sulf dioxid, acidifiant: acid citric), ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao*, unt de cacao*, grăsime de unt, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Solide de cacao: minim 54%. Poate contine urme de nuci.
Valori nutritionale medii per 100g de produs: Val energetica 1710kJ/407 kcal, grasimi 14g din care saturate 8,6g, carbohidrati 65g din care zaharuri 64g, proteine 2,2g, sare 0,27g.
A se pastra la loc uscat ferit de caldura si lumina. Sigilat sub atmosferă protectoare. Poate contine urme de nuci si arahide
CIOCOLATA NOASTRA
Pentru creațiile noastre de ciocolată folosim cea mai bună ciocolată de la unul dintre cele mai vechi prăjitori de cacao din Belgia. Ciocolata de calitate de cofetărie este fabricată manual din cele mai bune boabe de cacao cultivate în mod durabil și, prin urmare, este deosebit de delicată ca gust și se topește în gură. Boabele de cacao pentru soiurile de ciocolată cu lapte integral, caramel negru și auriu provin din Africa de Vest. Boabele de cacao Ruby sunt foarte speciale și sunt cultivate în America de Sud și vestul Africii.
INGREDIENTELE NOASTRE CRUDE (RAW)
Materiile noastre prime sunt atent selectionate si doar cele mai bune fructe uscate si nuci sunt ambalate, amestecate, rafinate cu ciocolata sau compuse in creatii fine si inovatoare pentru tine.
Lucrăm doar cu furnizori care controlează cu strictețe calitatea fructelor uscate și a nucilor, precum și a boabelor de cacao pentru ciocolată, de la cultivare până la recoltare.
Fructele uscate și nucile se păstrează la temperaturi sub 12°C, umiditate scăzută și fără lumină.
Depozitarea adecvată păstrează gustul natural, aroma, toate vitaminele și mineralele. Împachetăm chiar înainte de expediere pentru a menține cea mai înaltă calitate.